PureVPN är en enkel och billig vpn för dig som vill kolla på iptv-tjänster

Netflix-åtkomst

En av de största försäljningspunkterna för PureVPN är det faktum att det är så lätt att använda. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att använda billiga VPN-tjänster, och inte heller behöver du veta hur allt fungerar. Vem som helst kan använda den även om de inte har någon aning om vad en server är! Det är en av de främsta anledningarna till PureVPN har gjort det till våra topp tre bland andra skäl Läs mera här.

Många servrar

När du använder PureVPN kan vi försäkra dig om att du aldrig får på servrar. Bortsett från automatisk anslutning till den bästa servern kan du välja en server från kartan. För exempel, kinesisk förbrukaren vilja finna så pass den bil kopplar till servarna i Hong Kong och Vietnam vid försummelsen.

Men du kan välja en server i USA eller Australien lika lätt. För närvarande har företaget nästan 2000 + servrar i mer än 141 länder och 180 platser över hela världen Läs mera här. Intressant PureVPN också har servarna i så-alarmerat suppressiv land alltför lik Porslinet, kalkon, och Ryssland rättvis i tillfället du behov dem alltför.
PureVPN programvara
Få PureVPN >
Spara 80% idag

Appar för alla populära operativsystem

PureVPN är en av de få billiga VPN-tjänster vi har stött på som har Apps för Mac, Android, Windows och iOS. Ansökningarna för alla tre av dessa operativsystem fungerar på samma sätt och är lätta att använda. Vad mer är att under våra tester Vi hittade absolut ingen fördröjning eller andra buggar i samband med programvara som är sällsynt.

Stora hastigheter

Vi älskar det faktum att PureVPN är en billig vpn, som kan upprätthålla anständiga hastigheter oavsett vilken VPN-server du ansluter till. Det finns bara 10% nedgång i hastighet som är försumbar om du använder en bredbandsanslutning som de flesta människor läser denna artikel bör redan ha.

Köp Add-ons

En annan unik aspekt av PureVPN ‘ s tjänst är dess Add-ons. Du kan lägga till funktioner som en dedikerad IP och en brandvägg om du så, snälla. Ja, de kostar extra, men för alla som vill ta ett extra steg i att garantera deras säkerhet på nätet, är det värt priset. Plus, det är alltid bra att ha några ytterligare alternativ på bordet för när du behöver det. Men vi kunde inte testa den dedikerade IP-eller brandväggsfunktionen, men vi antar att det ska fungera tillförlitligt som resten av tjänsten.

Stor för löpande torrent data överför aka P2P arkivera delar

Vi provat den PureVPN användande uTorrent, och den arbetat alldeles. Vi medger att hastigheterna inte var så hög som när vi använde den utan PureVPN men sedan igen det är det pris du betalar för anonymitet. Efter den senaste skur av meddelanden som skickas till människor Ladda ner annat upphovsrättsskyddat material från torrent webbplatser, är det bättre att ha en VPN på plats för att skydda din identitet.